Uputstvo radnicima Delte: Ne gledajte šeikovu ćerku

Izvor: Vesti-online.com, 07.Jul.2013, 20:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uputstvo radnicima "Delte": Ne gledajte šeikovu ćerku

Zaposlenima u Delta Sportu naređeno da ne smeju da se rukuju sa šeikom i gledaju njegovu ćerku, dok gosti sa Bliskog istoka budu obilazili objekte kompanije koju dolaze da kupe.

Saudijski šeik Abdul Mohsen Al-Hokair, osnivač i vlasnik kompanije Al Hokair Group dolazi u ponedeljak u Beograd kako bi potpisao Ugovor o kupoprodaji sa Delta Sportom, jednom od kompanija Delta Holdinga, uhapšenog Miroslava >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Miškovića.

U mejlu koji je u subotu stigao u maloprodajne objekte Aldo, Mango, Costa Coffee, Moonson i Accessorize, regionalni menadžer Delta sporta obaveštava zaposlene kako da se ponašaju prilikom šeikove posete prodavnicama ovih brendova.

"Ženama koje rade u buticima brendova Delta sporta zabranjeno je da se rukuju sa šeikom, a muškim prodavcima i da se rukuju i da gledaju šeikovu ćerku, koja dolazi zajedno sa njim", stoji u mejlu koji je menadžment poslao zaposlenima.

U Delta Holdingu su potvrdili da će se šeik Al - Hokair u ponedeljak sastati sa direktorom Delta Sporta Goranom Karićem, koji je za ovu priliku doputovao iz Londona gde od nedavno boravi sa suprugom Ivanom Mišković i odakle upravlja kompanijom, dok mu je tast u zatvoru.

"Delta Sport već neko vreme traži strateškog partnera i nije tajna da se pregovara sa nekoliko zainteresovanih kompanija, najbliži smo da postignemo dogovor sa Al Hakir Grupom iz Saudijske Arabije, ali o tome će se više znati nakon razgovora sa šeikom Al Hokairom u ponedeljak", rekli su u kompaniji Delta Holding.

O detaljima prodaje i šeikove ponude u Delti nisu želeli da govore, ali su potvrdili da će Delta Sport prodati sve brendove i zadržati samo "Nike".

"Kompanija će, u cilju ostvarenja postavljenih ciljeva, odustati od delova biznisa koji nemaju potencijal i ne ostvaruju zadovoljavajući profit u ovom momentu, a kapacitete preusmeriti na ključne biznise koji su se pokazali kao visoko profitabilni.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Saudijski šeik Al-Hokair kupuje Delta Sport

Izvor: GdeInvestirati.com, 08.Jul.2013, 16:23

BEOGRAD - Saudijski šeik Abdul Mohsen Al-Hokair danas se sastaje sa direktorom Delta Sport-a, zbog potpisivanja ugovora o kupoprodaji ove kompanije. Read More..

Nastavak na GdeInvestirati.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.