Izvor: NoviMagazin.rs, 07.Apr.2016, 11:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sutra nastavak suđenja Miroslavu Miškoviću

Suđenje vlasniku kompanije "Delta holding" Miroslavu Miškoviću koji se tereti za malverzacije u privatizaciji putarskih preduzeća trebalo bi da bude nastavljeno u petak, 7. aprila u Specijalnom sudu u Beogradu.

Njemu je suđenje zbog zdravstvenih razloga razdvojeno krajem prošle godine, pa mu presuda nije izrečena 25. marta kada su njegov sin Marko Mišković i Milo Đurašković oslobođeni optužbi za zloupotrebe sa putarskim preduzećima i sa kruševačkom fabrikom maziva.
>> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << />
Prema navodima optužnice Tužilaštva za organizovani kriminal, Miroslav Mišković i Milo Đurašković su bili glavni za mahinacije kojima su, navodno, oštećena putarska preduzeća za ukupno 148 miliona evra.

Miškovići su uhapšeni u decembru 22. godine. Miroslav Mišković je proveo osam meseci u pritvoru i pušten je uz jemstvo od 12 miliona evra.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.