Sud naredio puštanje Miškovića iz pritvora

Izvor: Politika, 23.Jul.2013, 13:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sud naredio puštanje Miškovića iz pritvora

BEOGRAD – Posebno odeljenje Višeg suda u Beogradu naredilo je danas da optuženi Miroslav Mišković bude pušten iz pritvora jer je dao dokaz da je položio jemstvo i predao pasoš, navodi se u saopštenju Višeg suda.

Dodaje se da je sud danas dobio dokaz o uplaćenom jemstvu od 12 miliona evra (u dinarskoj protivvrednosti), kao i da je Mišković pred sudom dao obećanje da se neće kriti i da bez odobrenja >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << neće napustiti boravište.

Naredba o puštanju Miškovića upućena je Okružnom zatvoru u Beogradu gde je vlasnik Delta holdinga, optužen za malverzacije u putarskim preduzećima i utaju poreza, proveo više od sedam meseci.

U rešenju o puštanju iz pritvora od 19. jula Miškoviću je izrečena i zabrana napuštanja boravišta i oduzet mu je pasoš.

Specijalno tužilaštvo za organizovani kriminal podiglo je početkom maja optužnicu protiv Miroslava Miškovića, njegovog sina Marka i Mila Đuraškovića zbog zloupotrebe položaja i utaje poreza u slučaju putarskih preduzeća.

Vlasnik Delta holdinga uhapšen je 12. decembra 2012. godine.

Beta

objavljeno: 23.07.2013.

Nastavak na Politika...






Povezane vesti

Sud naredio puštanje Miškovića iz pritvora

Izvor: Vesti-online.com, 23.Jul.2013

Posebno odeljenje Višeg suda u Beogradu naredilo je danas da optuženi Miroslav Mišković bude pušten iz pritvora jer je dao dokaz da je položio jemstvo i predao pasoš, navodi se u saopštenju Višeg suda. ..Miroslav Mišković..Dodaje se da je sud danas dobio dokaz o uplaćenom jemstvu od 12 miliona...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.