Šta su ambasadori radili na Miškovićevoj zabavi?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Nov.2014, 10:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta su ambasadori radili na Miškovićevoj zabavi?

Ministar pravde Nikola Selaković kaže da nema nikakav strah od Miroslava Miškovića, niti od ljudi koje Mišković plaća.

''Ne boji ga se ni Aleksandar Vučić, i ponosan sam što Srbija, posle dugog niza godina, ima premijera koji se ne boji Miškovića'', rekao je Selaković za Kurir.

Na pitanje na osnovu čega tvrdi da je Mišković pokušao da prisluškuje premijera, Selaković je >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << odgovorio da to tvrdi na osnovu podataka Vojnobezbednosne agencije.

''Nađena je oprema u prostoriji u hotelu, čiji je vlasnik jedan od najinteresantnijih optuženih u Srbiji. Interesantan, jer je reč o vlasniku krupnog kapitala, koji je stečen u smutnim vremenima, a koga niko do sada nije pozvao na odgovornost. I nemojte to da gledate tako izolovano - imate krivični postupak, tu je i slučaj prisluškivanja, incident u Londonu, i najzad, gde ste videli da osoba koja je osumnjičena za organizovani kriminal organizuje prijeme na svom imanju, na kojima prisustvuje određeni broj ambasadora uticajnih zemalja'', rekao je Selaković.

On je zapitao da li oni dolaze na njegovu (Miškovićevu) berbu jabuka.

Selaković tvrdi da sve to nije ''splet slučajnih okolnosti''.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.