Izvor: JUGpress.com, 26.Apr.2021, 17:51

Šoping centar “Delta Planet” na Bulevaru Nemanjića u Nišu posetilo više od hiljadu ljudi

NIŠ

Simboličnim pritiskom na dugme članova rukovodstva i zaposlenih u Delta Holdingu koji su iz Niša, zajedno sa gradonačelnicom Niša Draganom Sotirovski i predsednikom Kompanije Delta Holdinga Miroslavom Miškovićem, uz prisustvo zvanica, svečano je otvoren šopin centar Delta Planet na Bulevaru Nemanjića  22.aprila kada su Nišlije ali  i posetioci iz okolnih gradova satima čekali da uđu u tek otvoreni šoping centar. Situacija se do sada nije promenila, pa je sve >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << više građana koji ili pazare ili tek obilaze radnje u centru.

 Otvoren šoping centar “Delta Planet” na Bulevaru Nemanjića u Nišu – posao za više od hiljadu ljudi

 Ocenivši da je kvart izgradnjom šoping centra učinjen atraktivnijim za življenje, gradonačelnica Niša je izrazila zadovoljstvo što je više od 1.000 sugrađana u centru dobilo radna mesta i što će građani Srbije, koji žive južno od Jagodine, u šoping dolaziti u Niš.

Ona je napomenula da se Niš trudio da bude dobar domaćin ivestitoru i radnicima.

 „Ako je to tako, nadam se da ćete biti u prilici da i drugim investitorima kažete da Niš može da bude dobar partner i ja ovom prilikom pozivam i druge da ulažu u naš grad kako bi delovi Niša oživeli poput ovog kvarta“, istakla je Dragana Sotirovski.

                      Mišković je najavio da će Delta Holding uskoro imati i nove projekte za Niš i da će pokazati koliko je toj kompaniji stalo do razvoja Srbije u celini.

                      Šoping centar Delta Planet sastoji se od dve etaže ukupne površine od 40.000 kvadratnih metara, a vrednost investicije je 70 miliona evra. Na samoj lokaciji šoping centra, sa 850 parking mesta, zasađeno je 140 sadnica zimzelenog i listopadnog drveća i 6.000 komada ukrasnog šiblja, a ova kompanije urediće park i deo keja uz Nišavu sa dečjim igralištem i zasadiće još 90 novih stabala.

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Miroslav Mišković

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.