Podignuta optužnica protiv Miroslava Miškovića

Izvor: Blic, 09.Maj.2013, 17:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Podignuta optužnica protiv Miroslava Miškovića

Tužilaštvo za organizovani kriminal podiglo je danas optužnicu protiv Miroslava Miškovića, vlasnika "Delta holdinga", Mila Đuraškovića, vlasnika "Nibens grupe", i njihovih saradnika osumnjičenih za mahinacije prilikom privatizacije putarskih preduzeća.

Mišković se nalazi u pritvoru od 12. decembra prošle godine. Pritvor mu je više puta produžavan i trenutno mu je određen do 9. juna.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Krajem aprila Tužilaštvo za organizovani kriminal nije prihvatilo predlog odbrane da Miroslav Mišković i Milo Đurašković uz jemstvo budu pušteni iz pritvora.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Podignuta optužnica protiv Miškovića!

Izvor: Vesti-online.com, 09.Maj.2013

Specijalno tužilaštvo za organizovani kriminal podiglo je optužnicu protiv Miroslava Miškovića, njegovog sina Marka Miškovića i Mila Đuraškovića zbog zloupotrebe položaja i utaje poreza u putarskim preduzećima. ..Posle višemesečne istrage, podignuta optužnica protiv Miškovića..Tužilaštvo...

Nastavak na Vesti-online.com...

Miškoviću i Đuraškoviću produžen pritvor za još 30 dana

Izvor: Blic, 10.Maj.2013, 17:00

Krivično veće Specijalnog suda produžilo je danas pritvor Miroslavu Miškoviću, vlasniku "Delta holdinga", kao i Milu Đuraškoviću, vlasniku "Nibens grupe" za još 30 dana na zahtev Tužilaštva za organizovani kriminal koje je to tražilo u optužnici za malverzacije sa putarskim preduzećima....

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.