Nikolić: Ispitati privatizacije

Izvor: B92, Beta, 16.Mar.2010, 11:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić: Ispitati privatizacije

Beograd -- Predsednik SNS-a Tomislav Nikolić kaže da će stranka preispitati privatizaciju "Večernjih novosti" i Luke Beograd, posle optužbi biznismena Stanka Subotića

Komentarišući sinoćne optužbe Subotića u izjavi Televiziji B92 da su biznismeni Miroslav Mišković i Milan Beko sa njegovih 50 miliona evra kupili "Večernje novosti"i >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Luku Beograd, Nikolić je naveo da sa tim ljudima on lično "nema nikakav odnos".

Nikolić je rekao da ne veruje da je država spremna da istraži Subotićeve optužbe i da će "SNS ispitati sve privatizacije".

On je naveo da nije učestvovao u privatizaciji Novosti i Luke Beograd, ali da ima dokaza, kako je naveo, da su "mnogi članovi vlade učestvovali u privatizaciji".

Subotić je izjavio da je Beku i Miškoviću pozajmio 50 miliona evra i da su krenuli u kampanju protiv njega kada je trebalo da mu taj novac vrate.

Lider Srpske napredne stranke, gostujući u emisiji Kažiprst na B92, rekao je da se akcija sakupljanja potpisa za raspisivanje vanrednih izbora nastavlja.

Srpska napredna stranka skupila je potpise milion građana koji se zalažu za raspisivanje izbora, ali lider te stranke kaže da je svestan da sama ta akcija neće dovesti do raspisivanja izbora.

"Nisam se zanosio time da će nas sto ili milion dovesti do izbora, ovo je samo dolivanje u čašu koja će da prelije. Ta akcija se nastavlja i ući ćemo u svaku kuću. Ovo je briga Borisa Tadića. To je jedini čovek koji razmišlja o ovim našim potpisima. Akcija se razvija, ja se samo bojim da će biti iznuđeni na drugi način", kaže Nikolić.
Pogledaj vesti o: Miroslav Mišković

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.