Mišković u bolnici zbog srca

Izvor: Večernje novosti, 16.Nov.2015, 23:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mišković u bolnici zbog srca

MIROSLAV Mišković (70) je zbog problema sa srcem u nedelju hitno primljen u privatnu bolnicu "Medi grup" na Novom Beogradu. Zbog toga danas nije održano suđenje u Specijalnom sudu gde se predsednik "Delta holdinga" brani od optužbi da je utajio porez i oštetio putarska preduzeća. Njegov advokat Zdenko Tomanović dostavio je sudu lekarsku potvrdu iz koje se vidi da je Miškovićevo stanje ozbiljno i da će u bolnici >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << zasad sigurno ostati nedelju dana. Zbog prisustva novinara nije želeo javno da kaže koja je Miškovićeva dijagnoza, niti ime bolnice gde je smešten i ime ordinirajućeg lekara. - Miškoviću je već duže vreme loše, ali je izbegavao da se hospitalizuje, jer mu je veoma važno da učestvuje u suđenju - objasnio je Tomanović. - U bolnicu je sad primljen hitno zbog oštećenja na kardio-vaskularnom sistemu. Trenutno je na dijagnostici i na nekim tretmanima. Za dan-dva znaće se da li je neophodna i hirurška intervencija. Zdenko Tomanović je naveo da Mišković slavi Đurđice i da je i pored toga bio spreman da dođe. Sudiji Maji Ilić priložio je i broj telefona profesora medicine koji leči Miškovića, kako bi se i u direktnom razgovoru uputila o svemu u vezi bolesti njegovog klijenta. Videćemo koliko će bolničko lečenje trajati, ali već unapred se najoštrije protivimo razdvajanju postupka protiv Miškovića - naglasio je Tomanović. - Interes mu je da aktivno učestvuje u procesu i ovo je prvi put za tri godine da iz opravdanog razloga nije došao u sud. PROVERITI DOKUMENTACIJU Sudija Maja Ilić je navela da će proveriti sve navode i danas odlučiti da li će postupak biti nastavljen bez Miškovića ili će se suđenje odložiti dok se njegovo zdravstveno stanje ne popravi.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Mišković opet izostao sa suđenja

Izvor: Blic, 17.Nov.2015, 16:16

Miroslav Mišković (68) i danas je u bolnici zbog kardiovaskularnih tegoba i ne prisustvuje suđenju pred Specijalnim sudom zbog sumnje da je oštetio putarska preduzeća i Fabriku maziva iz Kruševca...Sudija Maja Ilić, predsednica Veća Specijalnog suda, rekla je da je jutros poslala dopis Miškovićevom...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.