Izvor: Radio Slobodna Evropa, 18.Dec.2015, 20:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mišković u bolnici

Vlasnik Delta holdinga Miroslav Mišković trenutno je u bolnici, izjavio je njegov advokat Zdenko Tomanović.

Tomanović je za televiziju N1 rekao da je Mišković u bolnici Medigrup i da će u njoj ostati narednih nekoliko dana.

Miškoviću je sinoć pozlilo i zbog toga je hospitalizovan.

Televizija N1 navodi da je Mišković na sopstveni zahtev izašao iz bolnice tokom dana da bi >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Slobodna Evropa << prisustvovao sudenju i uputio protest jer ga je sudija pozvala na ročište uprkos tome što je sudu bilo poznato da je u bolnici.

Ročište, ipak, nije održano, jer se na suđenju nije pojavio jedan od sudija.

Tomanović je rekao i da sud još nije odlučio o Miškovićevom zahtevu da mu se vrati pasoš kako bi se lečio u inostranstvu.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

POZLILO MU Miroslav Mišković kritično, hitno mora na operaciju aorte!

Izvor: Blic, 18.Dec.2015

Miroslavu Miškoviću pozlilo je prošle noći posle čega je hitno zadržan u bolnici. On je jutros na sopstveni zahtev napustio bolnicu da bi se pojavio na suđenju u Specijalnom sudu gde mu se sudi da je oštetio putarska preduzeća, ali je nakon toga vraćen u bolnicu, gde će ostati narednih nekoliko...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.