Mišković sutra na saslušanju u MUP-u

Izvor: Studio B, 02.Dec.2012, 18:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mišković sutra na saslušanju u MUP-u

Vlasnik Delta Holdinga Miroslav Mišković dobio je poziv za sutrašnje saslušanje u Ministrastvu unutrašnjih poslova Srbije, saopšteno je iz te kompanije.

Mišković će se, kako se navodi u saopštenju od 29. novembra, u skladu sa svojom građanskom dužnošću, odazvati pozivu. 

Dodaje se i da su u prethodnom periodu sprovedena "duga i opsežna" istraživanja rada te kompanije tokom čega je u potpunosti odgovoreno na sva pitanja o poslovanju kompanije, navodi se u saopštenju.
Pogledaj vesti o: Miroslav Mišković

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mišković saslušan u policiji (VIDEO)

Izvor: S media, 02.Dec.2012

Vlasnika "Delta holdinga" Miroslav Mišković nakon puna četiri sata saslušanja, izašao je iz zgrade Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije. Mišković je ispitan o poslovanju "Delreala" i korišćenju zemljišta u Bloku 53 uz autoput Beograd-Zagreb...Mišković je iz zgrade Palate Srbija na Novom...

Nastavak na S media...

Mišković na saslušanju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Dec.2012, 05:47

BEOGRAD -..Vlasnik Delta Holdinga Miroslav Mišković dobio je poziv za današnje saslušanje u Ministrastvu unutrašnjih poslova Srbije, saopšteno je iz te kompanije...Mišković će se, kako se navodi u saopštenju od 29. novembra, u skladu sa svojom građanskom dužnošću, odazvati pozivu...Dodaje...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.