Izvor: Njuz.net, 09.Feb.2016, 17:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mišković prodao političare

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeBEOGRAD, 9. februar 2016, (Njuz) – Vlasnik kompanije Delta holding Miroslav Miškovič prodao je danas južnoafričkom investicionom fondu Hiprop investment limited dvojicu srpskih političara.
Kako saznaje Njuz, Mišković je sa ovim afričkim investicionim fondom dogovarao cenu za prodaju Delta sitija u Beogradu i Podgorici, ali je cena koju je on tražio bila nešto veća od one koju su oni bili spremni >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << da prihvate. Mišković je tada predložio da cena ostane ista, ali da pored dva tržna centra, ovaj investicioni fond dobije i vlasništvo nad dvojicom političara.
– Mišković je ranije bio protiv prodaje političara, ali je u jednom trenutku izjavio da će drugačije razmišljati ako se pojavi pravi kupac sa pravom cenom, što se upravo desilo – rekao je naš izvor blizak Miškoviću i napomenuo da će vlasnik Delte po ugovoru nastaviti da upravlja ovim političarima u narednih 12 meseci.
-Koliko je meni poznato, Mišković još uvek ne planira prodaju ostalih političara, iako bi nakon izbora nekima mogla da padne cena – dodaje naš sagovornik.
Dvojica prodatih političara nisu bili raspoloženi za izjave, samo su kratko prokomentarisali da je sudbina profesionalnog političara da nikad ne znaš gde ćeš sutra završiti.
Marko Dražić

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.