Mišković oslobođen poreza

Izvor: Danas, 26.Okt.2011, 20:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mišković oslobođen poreza

Miroslav Mišković neće državi Srbiji platiti porez na transakciju kojom je svoje udele u privrednom društvu Delta maksi prodao belgijskoj Delez grupi. Kako je na pitanje Danasa odgovorila Poreska uprava Republike Srbije, Mišković je ovog poreza oslobođen po osnovu Ugovora o izbegavanju dvostrukog oporezivanja koji je Republika Srbija zaključila sa Republikom Kipar 1986.
Pogledaj vesti o: Miroslav Mišković

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mišković oslobođen od poreza za prodaju Maxija

Izvor: Radio 021, 26.Okt.2011

Miroslav Mišković neće državi Srbiji platiti porez na transakciju kojom je svoje udele u privrednom društvu Delta maksi prodao belgijskoj Delez grupi.

Nastavak na Radio 021...

Mišković oslobođen poreza

Izvor: S media, 26.Okt.2011

Miroslav Mišković je, po osnovu Ugovora o izbegavanju dvostrukog oporezivanja, oslobođen plaćanja poreza od prodaje Delta maksija belgijskom Delezu. ..Miroslav Mišković neće državi Srbiji platiti porez na transakciju kojom je svoje udele u privrednom društvu Delta maksi prodao belgijskoj Delez...

Nastavak na S media...

Mišković ipak plaća porez Srbiji?

Izvor: B92, 27.Okt.2011, 03:20

Beograd -- "Delta Maksi" će platiti porez u Srbiji koji sleduju nakon prodaje te kompanije Delezeu, rekao je državni sekretar u Ministarstvu finansija Dušan Nikezić..."Svi pripadajući porezi vezani za ovu transakciju će biti plaćeni u zakonski definisanim rokovima i ta procedura je trenutno u...

Nastavak na B92...

Miroslav Mišković oslobođen poreza za Maxi

Izvor: SEEbiz.eu, 27.Okt.2011

BEOGRAD - Poreska uprava Srbije je rekla da je Mišković ovog poreza oslobođen po osnovu Ugovora o izbegavanju dvostrukog oporezivanja koji je Srbija zaključila sa Republikom Kipar 1986. godine.

Nastavak na SEEbiz.eu...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.