Izvor: Beta, 14.Maj.2014, 16:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mišković najavio 150 miliona evra investicija

BEOGRAD, 14. maja 2014. (Beta) - Predsednik Delta holdinga Miroslav Mišković ocenio je u sredu da su za razvoj Srbije potrebne investicije i najavio da će ta kompanija investirati 150 miliona evra u tri značajna gradjevinska projekta, medju kojima je izgradnja novog poslovnog centra.

"Ja vidim izlaz - i kompanijski i državni - u investicijama u razvoj. Štednja je neophodna, ali samo putem štednje neće >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << naša kompanija, a ni naša zemlja, moći da ostvari rezultate koju su planirani ekonomskom politikom", rekao je Mišković na konferenciji za novinare.

Misković je istakao da će novi Deltin poslovni centar projektovati jedan ugledni svetski arhitekta i istakao da će to to biti "umetničko delo i ponos Beograda".

Najavio je i da bi Delta uskoro mogla da počne izgradnju maloprodajnog centra u Novom Sadu, a u Beogradu, na Autokomandi, i izgradnju odavno najavljenog tržnog centra, najvećeg na Balkanu.

Mišković je kazao da je o ta tri projekta razovarao na sastanku sa srpskim premijerom Aleksandom Vučićem, uz ocenu da su ti poslovi značajni za Srbiju jer će angazovati domaće kompanije. Precizirao je ga će samo u izgradnji biti angažovano 6.000 radnika.

Na pitanje kakav je njegov odnos s premijerom, Mišković je rekao da nije važno to, već je važno da svi saradjuju kako bi privreda radila bolje i gradjani imali bolji život.

"Moj lični odnos i misljenje o njemu nije bitno, ali to ne sme da bude prepreka saradnji izmedju vodeće srpske kompanije i Vlade Srbije, pa i njenog premijera. Mi svi zajedno imamo samo jedan zadatak, a to je da srpska privreda bolje radi i da gradjani Srbije vide bolju perspektivu i bolju život", istakao je Mišković.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mišković najavio 150 miliona evra investicija

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Maj.2014

Predsednik Delta holdinga Miroslav Mišković ocenio je danas da je su za razvoj Srbije potrebne investicije i najavio da će ta kompanija investirati 150 miliona evra u tri značajna građevinska projekta, među kojima je izgradnja novog poslovnog centra.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.