Mišković i Đilas – Tajni sastanak

Izvor: BKTV News, 26.Okt.2012, 20:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mišković i Đilas – Tajni sastanak

Đilas je danas, u svom BMW-u u 15.30 stigao u zgradu “Delta-holdinga”, gde ga je čekao Mišković, prenosi Kurir.
Zamenik predsednika Demokratske stranke (DS) i gradonačelnik Beograda Dragan Đilas i vlasnik “Delta-holdinga” Miroslav Mišković tajno su se sastali u Novom Beogradu.
Naime, Đilas je u svom BMW-u u 15.30 stigao u zgradu “Delta-holdinga”, >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << gde ga je čekao Mišković. Sastanak je završen oko 17 časova.
Zanimljivo je da su se Đilas i Mišković sastali u danu kada je Kurir objavio intervju sa prvim potpredsednikom Vlade Srbije Aleksandrom Vučićem u kome je istakao da Đilas i Mišković kreću u rat protiv njega.
“Otvoreno i javno pitam Miškovića i Đilasa zbog čega to rade i koji je razlog da nešto izmisle. Možda su oni rekli istinu, ali onda neka kažu kome sam nudio vlast, kada sam ponudio bilo kakav konzulat i bilo šta u vezi s vlašću u Požarevcu, gde smo se sastali i kad sam s nekim razgovarao telefonom. Neka nađu jednog svedoka koji će tu priču potvrditi i ja ću reći da sam kriv. Pošto znam da nikada nisam ni pomislio na to – moj mozak ne funkcioniše kao Miškovićev i Đilasov – različiti smo ljudi, tražim objašnjenje na drugoj strani. Sami nagađajte o čemu se radi.
Valjda oni polaze od sebe i znaju šta su sve radili, pa misle da tako mogu da se ponašaju i drugi na političkoj sceni. Za mene je ključno pitanje: Zašto dvojica najbogatijih ljudi u Srbiji kreću na mene?! – rekao je Vučić.

Izvor/foto: Kurir
Tweet
Pogledaj vesti o: Miroslav Mišković

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.