Mišković: Povlačim se iz vlasništva u Presu

Izvor: Večernje novosti, 12.Nov.2012, 16:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mišković: Povlačim se iz vlasništva u "Presu"

BEOGRAD - Predsednik Delta Holdinga Miroslav Misković saopštio je danas da se povlači iz dnevnih novina "Pres", kao najveći pojedinačni vlasnik tog lista. "Kao najveći pojedinačni vlasnik lista Pres doneo sam odluku da se povučem iz vlasništva i prestanem sa pružanjem dalje finansijske podrške ovom beogradskom dnevniku", naveo je Mišković u saopštenju medijima. Prema njegovim rečima, to je njegov "lični doprinos nastojanjima Vlade Srbije da kroz transparentne odnose u medijima >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << i prestanak prikrivenog finansiranja i vlasništva uspostavi potpunu slobodu medija i odgovorno novinarstvo". Mišković je takođe zahvalio čitaocima "Presa" na poverenju, a posebno novinarima koji su tom listu doneli ugled i identitet. "Moj vlasnički udeo im nudim besplatno, uz obavezu da izmirim izdate bankovne garancije", zakoljučio je Mišković u saopštenju.
Pogledaj vesti o: Miroslav Mišković

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mišković: Povlačim se iz Pressa

Izvor: SEEbiz.eu, 12.Nov.2012

BEOGRAD - Prema njegovim rečima, to je njegov "lični doprinos nastojanjima Vlade Srbije da kroz transparentne odnose u medijima i prestanak prikrivenog finansiranja i vlasništva uspostavi potpunu slobodu medija i odgovorno novinarstvo".

Nastavak na SEEbiz.eu...

Dragan Djilas se još krije!

Izvor: Kurir, 12.Nov.2012

Miroslav Mišković priznao vlasništvo nad Presom, dok očekujemo da će Agencija za borbu protiv korupcije ispitati zašto Djilas nije prijavio imovinu.. ..BEOGRAD - Konačno!..Kurir je naterao Miroslava Miškovića, najbogatijeg Srbina, da prizna svoje laži i da otkrije da je vlasnik dnevnih novina...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.