Miroslav Mišković u sredu neprekidno štucao više od šest sati

Izvor: Njuz.net, 10.Maj.2013, 12:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miroslav Mišković u sredu neprekidno štucao više od šest sati

Napomena: Ova vest je šaljive prirode
Štucanje je naglo prestalo tek u kasnim popodnevnim satima

BEOGRAD, 10. maj, 2013, (Njuz) – Biznismen Miroslav Mišković, koji je optužen za zloupotrebu službenog položaja, imao je pre nekoliko dana manjih zdravstvenih problema kada je dobio akutni napad štucavice koji je trajao više od šest časova,
saznaje Njuz.
Mišković je napad štucanja dobio u sredu nešto posle deset časova, a štucavica je trajala sve do 17 časova.
Lekarska intervencija >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << u pritvorskoj ambulanti nije dala rezultate, kao ni pokušaji stražara da štucanje preseku tako što će da preplaše najbogatijeg Srbin.
- Štucanje je naglo prestalo u kasnim popodnevnim satima. Ništa što smo pre toga pokušali nije uspelo. Gospodin Mišković je popio ogromne količine vode, a pokušavali su da ga preplaše i stražari i drugi zatvorenici. Da smo sujeverni, pomislili bismo da ga je neko pominjao čitavog dana što je, priznaćete, malo verovatno – rekao je Njuzu izvor iz pritvorske jedinice.
Slični napadi štucanja dešavali su se i ranije u pojedinim slučajevima, ali nikada nije otkriven pravi uzrok. Bilo je tvrdnji da na štucavicu utiče prostor u kojem se pritvorenici nalaze, ali je kasnije utvrđeno da se štucavica dešava u različitim pritvorskim jedinicama i zatvorima, tako da ta teza nikada nije dokazana.
- Niko od pritvorenika nije imao neki zdravstveni poremećaj koji bi doveo do štucanja, tako da će štucavica ostati najveća enigma srpskog kazneno-pravosudnog sistema – zaključio je sagovornik Njuza.
Nenad Milosavljević
Pogledaj vesti o: Miroslav Mišković

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.