Miroslav Mišković i sin pravosnažno oslobođeni optužbi za utaju poreza

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Feb.2022, 15:58

Miroslav Mišković i sin pravosnažno oslobođeni optužbi za utaju poreza

Vlasnik "Delta Holdinga" Miroslav Mišković i njegov sin Marko pravosnažno su oslobođeni od optužbi da su utajili porez.

Ovom odlukom Apelacionog suda u Beogradu preinačena je prvostepena presuda Specijalnog suda kojom je Marko Mišković bio osuđen na godinu dana kućnog zatvora i novčanu kaznu zbog poreske utaje.

Miroslav Mišković bio je osuđen na dve i po godine zatvora >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i novaačnu kaznu jer mu je u tome pomogao.

Ovom odlikom Miškovići su oslobođeni svih sumnji zbog kojih su bili uhapšeni 2011. godine i imaće pravo da traže odštetu od države zbog neosnovanog boravka u pritvoru i višegodišnje blokade imovine.

Ranije su oslobođeni optužbi za oštećenje putarskih preduzeća.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Miroslav Mišković oslobođen optužbi za utaju poreza

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 23.Feb.2022

Apelacioni sud u Beogradu oslobodio je optužbi za utaju poreza vlasnika kompanije "Delta holding" Miroslava Miškovića i njegovog sina Marka. Ovom odlukom preinačena je presuda Višeg suda u Beogradu protiv Miškovića za poresku utaju iz 2019. godine. Miroslav Mišković je tada bio osuđen na...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Mišković oslobođen, vraćaju mu 12 miliona evra i može da tuži državu

Izvor: Luftika.rs, 23.Feb.2022

Vlasnik Delta holdinga Miroslav Mišković i njegov sin Marko pravosnažno su oslobođeni optužbi da su utajili porez.. Ovom odlukom Apelacionog sud u Beogradu preinačena je prvostepena presuda Specijalnog suda kojom je Marko Mšković bio osuđen na godinu dana kućnog zatvora i novčanu kaznu zbog...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.