Mediji: Mišković predvodi grupu potencijalnih kupaca Jata

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Feb.2012, 10:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mediji: Mišković predvodi grupu potencijalnih kupaca "Jata"

BEOGRAD -

Grupu srpskih biznismena koja se pominje kao potencijalni kupac kompanije "Jat ervejz" predvodi vlasnik "Delte" Miroslav Mišković, piše "Blic".

U toj grupi su i vlasnici "MK grupe" Miodrag Kostić, "Farmakoma" Miroslav Bogićević i "Interkomerca" Goran Perčević.

Sa Miškovićem je o tome već razgovarano u Vladi pre dve nedelje, a premijer Srbije Mirko Cvetković >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << će, kako piše "Blic", brzo zakazati i zajednički sastanak.

Prema planu Vlade, navodi list, država će ostati vlasnik 50 odsto avio-kompanije, a preduzetnici bi u kupovinu ušli sa po nekoliko miliona evra, pri čemu bi najviše uložio Mišković i time postao najveći nosilac projekta.

Ministar za infrastrukturi i energetiku Milutin Mrkonjić potvrdio je da su u toku pregovori sa privrednicima sa kojima država namerava da osnuje novog srpskog avio-prevoznika, naveo je "Blic".

U komapniji "MK grupa" za "Blic" su rekli da postoje predlozi za privatizaciju "Jata" i da ta kompanija "za sada samo razmatra mogućnost ulaska u navedeni konzorcijum".
Pogledaj vesti o: JAT

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mišković kupuje JAT uz pomoć Kostića, Perčevića i Bogićevića

Izvor: Blic, 01.Feb.2012

Grupu srpskih biznismena koja se pominje kao potencijalni kupac „Jat ervejza“ predvodi vlasnik „Delte“ Miroslav Mišković, saznaje „Blic”. ..On će biti nosilac tog projekta i na tu temu s Miškovićem je već razgovarano u Vladi pre dve nedelje, a pitanje je dana kad će se predstavnici...

Nastavak na Blic...

Mišković predvodi grupu potencijalnih kupaca JAT ?

Izvor: SEEbiz.eu, 01.Feb.2012

BEOGRAD - Srpski biznismeni nameravaju da kupe JAT?

Nastavak na SEEbiz.eu...

Mišković i Kostić među kupcima "Jata"?

Izvor: Radio 021, 01.Feb.2012

Grupu srpskih biznismena koja se pominje kao potencijalni kupac kompanije "Jat ervejz" predvodi vlasnik "Delte" Miroslav Mišković.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.