Babić: Cvijanu želim svu sreću sa Miškovićem!

Izvor: Kurir, 13.Okt.2013, 15:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Babić: Cvijanu želim svu sreću sa Miškovićem!

Šef poslaničke grupe SNS u Parlamentu odgovorio je na prozivke svog stranačkog kolege Vladimira Cvijana poručivši mu da mu želi svu sreću sa Miroslavom Miškovićem

BEOGRAD - Šef poslaničke grupe Srpske napredne stranke u Parlamentu Zoran Babić odgovorio je na prozivke svog stranačkog kolege Vladimira Cvijana poručivši mu da mu želi svu sreću sa Miroslavom Miškovićem.

"Mom "drugaru" Vladi Cvijanu želim "sreću" sa Miškovićem!", >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << napisao je Babić na svom Fejsbuk nalogu.

Ovakva reakcija šefa poslaničke grupe SNS usledila je nakon što je ranije danas Vladimir Cvijan na svom Tviter nalogu rekao da će Babić za nagradu, zbog toga što je rekao da je ceo narod uz Aleksandra Vučića, dobiti da bude predsednik Saveza za umetničko plivanje.

Podsetimo, šef poslaničke grupe SNS Zoran Babić izjavio je da u toj partiji nema podela i da njen predsednik Aleksandar Vučić ima punu podršku, ne samo članova SNS, već i čitavog srpskog društva za sve poteze koje vuče. Prethodno je Radomir Nikolić, predsednik IO Srpske napredne stranke, rekao je da je neprimeren susret člana Predsedništva SNS Vladimira Cvijana sa vlasnikom "Delta holdinga" Miroslavom Miškovićem

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.