Supruga Mila Đukanovića na krunisanju kralja Čarlsa nosila skupocenu haljinu poznatog brenda (FOTO)

Izvor: Luftika.rs, 08.Maj.2023, 13:00

Supruga Mila Đukanovića na krunisanju kralja Čarlsa nosila skupocenu haljinu poznatog brenda (FOTO)

Novi britanski kralj Čarls III i njegova supruga Kamila krunisani su u subotu u Vestminsterskoji opatiji u Londonu. Ceremoniji je prisustvovao i odlazeći predsednik Crne Gore Milo Đukanović sa suprugom Lidijom.
Na zvaničnom Tviter nalogu Đukanović je kazao je da je velika čast predstavljati državu na ceremoniji krunisanja, a čestitka je ilustrovana sa nekoliko fotografija, prenose Vijesti.
It is a great honour to >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << represent in the coronation ceremony of His Majesty King Charles III and Queen Camilla, the event that is a symbol of tradition and historical longevity of the and its importance in the modern world. Congratulations!@RoyalFamily#Coronation pic.twitter.com/XOZRLRZ5Et
— Milo Đukanović (@predsjednik_cg) May 6, 2023

I u poslednjim danima mandata svog supruga prva dama Crne Gore Lidija Đukanović zadržala je naviku da nosi veoma skupu odeću.
Foto:net-a-porter.com Pojavila se u žutoj svilenoj haljini brenda Valentino, koja košta 11.000 dolara, odnosno nešto manje od 10.000 evra.
Prodavci hvale lepršavost haljine, njenu boju i plašt koji, kako kažu daje posebnu dozu elegancije.
Prema podacima Agencije za sprečavanje korupcije Milo Đukanović ima platu od oko 2.400, a njegova supruga mesečno zarađuje oko 1.000 evra. Prosečna plata u martu u Crnoj Gori iznosila je 781 evro.
Opljačkan brat Mila Đukanovića, ukraden nakit vredan 700.000 evra

Pogledaj vesti o: Milo Đukanović

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

KOŠTA 10. 000 EVRA! Pogledajte haljinu koju je Lidija Đukanović obukla za KRUNISANJE Čarlsa III

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Maj.2023

Ova bolje je bila dosta zastupljena među ženama na događaju!..Kralj Čarls III krunisan je u subotu uz versku ceremoniju staru preko 1.000 godina. Svečanom događaju prisutvovali su mnogi evropski i svetski zvaničnici sa svojim suprugama...Pored španskog kralja i kraljice, njihovih holandskih i...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.