KOŠTA 10. 000 EVRA! Pogledajte haljinu koju je Lidija Đukanović obukla za KRUNISANJE Čarlsa III

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Maj.2023, 13:06

KOŠTA 10. 000 EVRA! Pogledajte haljinu koju je Lidija Đukanović obukla za KRUNISANJE Čarlsa III

Ova bolje je bila dosta zastupljena među ženama na događaju!

Kralj Čarls III krunisan je u subotu uz versku ceremoniju staru preko 1.000 godina. Svečanom događaju prisutvovali su mnogi evropski i svetski zvaničnici sa svojim suprugama.

Pored španskog kralja i kraljice, njihovih holandskih i jordanskih kolega, predsednika Amerike Džoa Bajdena, kao i francuskog predsedničkog para, u Veliku Britaniju su ovim povodom stigli i Milo i Lidija Đukanović.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Odlazeći predsednik Crne Gore je na svom Tviter nalogu podelio fotografije sa ove prestižne ceremonije, te je odao počast novom kralju

Milo je na krunisanje je stigao u crnom fraku, sivom prsluku i elegantnim, sivim pantalonama sa diskretnim prugama, dok je njegova supruga Lidija lagodno mogla da parira nekim od najbolje obučenim ženama sveta poput kraljice Leticije, Ranije i Maksime.

Ona je izabrala papreno skupu toaletu sa potpisom modne kuće Valentino čija je cena oko 11. 000 dolara, odnosno nešto manje od 10. 000 hiljada evra. Toaleta je u jarkožutoj boji i midi dužini, a krasi je plise čitavom dužinom, te plašt koji svemu daje dodatni pečat elegancije i otmenosti.

Lidija je ovu lepršavu, finu kreaciju upotpunila lakovanim salonkama u boji kože, te klač torbicom iste boje, a kao posebno upečatljiv detalj nametnuo se šeširić, odnosno fascinator sa velikom mašnom u krem boji.

It is a great honour to represent 🇲🇪 in the coronation ceremony of His Majesty King Charles III and Queen Camilla, the event that is a symbol of tradition and historical longevity of the 🇬🇧 and its importance in the modern world. Congratulations!@RoyalFamily#Coronation pic.twitter.com/XOZRLRZ5Et

— Milo Đukanović (@predsjednik_cg) May 6, 2023
Pogledaj vesti o: Milo Đukanović

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.