POSLE 2006. GODINE SI POČEO DA MRZIŠ SRBE: Medojević očitao lekciju Milu Đukanoviću

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Apr.2021, 22:15

"POSLE 2006. GODINE SI POČEO DA MRZIŠ SRBE": Medojević očitao lekciju Milu Đukanoviću

Najveći interes Crnogoraca je da uništimo totalitarno nasleđe komunističko-mafijaške sekte DPS

Predsednik Pokreta za promene, jedan od lidera Demokratskog fronta Nebojša Medojević poručuje da politika ne može biti zasnovana na mržnji jer onda nema budućnosti za istu kao što je slučaj sa politikom DPS-a i Milom Đukanovićem.

- Mržnja nije dobar sadržaj politike. A Milo je vladao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na mržnji prema drugim narodima. Samo je svađao i pljačkao - navodi on.

- Mrzeo je Crnogorce, Muslimane, Hrvate 90-ih, a posle 2006. mrzeo je Srbe - precizirao je Medojević.

Medojević je podsetio da se izjašnjava kao Crnogorac, te istakao da "ne mrzi nijedan narod, nijednog poštenog i dobrog čoveka".

- . Zato DPS treba zabraniti, funkcionere pohapsiti i imovinu opljačkanu od države i naroda konfiskovati. Milo nije nikakav otac nacije, državnik, patriota. On je samo lopov. To su temelji slobodne Crne Gore - zaključio je Medojević u svom saopštenju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.