Milo Đukanović ženi sina - svadba na Svetom Stefanu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Sep.2019, 20:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milo Đukanović ženi sina - svadba na Svetom Stefanu

Predsednik Crne Gore i lider vladajuće Demokratske partije socijalista Milo Đukanović danas na Svetom Stefanu ženi sina jedinca Blaža, preneli su crnogorski mediji.

Mladi biznismen će oženiti višegodišnju devojku Milenu Popović iz Zete, nadomak Podgorice.

Spisak gostiju i detalji svadbe se za sada drže u tajnosti, ali se očekuje veliki broj zvučnih imena i iz politike i sveta biznisa, kao i predstavnici kulturnog i javnog života.

Gala svadba >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << na Svetom Stefanu privukla je pažnju mnogih portala.

Crnogorski mediji svojevremeno su najavljivali da će mladenci jedno drugom reći "da" u stoletnom Miločerskom parku kojim upravlja kompanija "Adriatic properties" grčkog biznismena Petrosa Statisa.

Kako se navodi, Blažo Đukanović se godinama uspešno bavi biznisom u sektoru energetike i njegove dve kompanije imaju milionske profite. On je ušao i u biznis izgradnje mini-hiroelektrana i na vodotocima na području kolašinske opštine započeo izgradnju dve centrale.
Pogledaj vesti o: Milo Đukanović

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.