MILO HOĆE DA POKRADE IZBORE: Skovao je pakleni plan, mora biti sprečen!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Feb.2020, 17:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MILO HOĆE DA POKRADE IZBORE: Skovao je pakleni plan, mora biti sprečen!

Očigledno je da je aktuelni režim u Crnoj Gori na čelu sa Milom Đukanovićem, predsednikom Crne Gore, zainteresovaniji za noćne izlaske i provode, a ne za rešavanje suštinskih problema žitelja Crne Gore

Mevludin Nuhodžić, ministar unutrašnjih poslova Crne Gore, je 17.02.2020. godine u Vili Gorica sazvao i održao sastanak sa najvišim predstavnicima inostranog diplomatskog kora, predstavnicima Evropske >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << unije i OEBS-a, najavivši da će od marta 2020. godine krenuti promena pasoša i ličnih karata državljana Crne Gore.

Bio je to hitan sastanak koji je Nuhodžić sazvao, pri čemu je nevešto pokušavao da objasni da je Vlada Crne Gore odluku o promeni obrazaca pasoša i ličnih karata donela u sklopu redovne procedure, kao i da ista nema veze sa činjenicom da je 2020. godina izborna u Crnoj Gori.

Međutim, primedbe inostranih ambasadora su na sastanku bile više nego očigledne, upravo zbog činjenice da je reč o izbornoj godini, kao i da će štampanje novih obrazaca ličnih karata i pasoša, staviti sumnju na celokupan izborni proces u Crnoj Gori, koji godinama unazad nema odlike regularnih, fer i poštenih.

Nevešto je Nuhodžić pokušavao da se odbrani od napada šefa Delegacije Evropske unije (EU) u Crnoj Gori Aivo Orava, koji je potez crnogorskog režima ocenio kao beskrupulozan, jer izmena obrasca ličnih dokumenata Crne Gore u momentu kada je blokiran rad Odbora za sveobuhvatnu reformu izbornog zakonodavstva Skupštine Crne Gore, upućuje na zaključak da režimska struktura u Crnoj Gori, isključivo nastoji da sprovede mahinacije u vidu nakaradnog izbornog inženjeringa, po čemu je Demokratska partija socijalista čuvena izvan granica Crne Gore, kako bi biračke spiskove prilagodio svojim potrebama.

Ova dešavanja, zapravo predstavljaju odraz nemogućnosti Demokratske partije socijalista i njenih lidera, da se suštinski pozabave političkim stanjem u Crnoj Gori i izvrše promene izbornog zakonodavstva, kako bi se u Crnoj Gori stvorili fer i korektni uslovi za političko delovanje i parlamentarnu zastupljenost svih naroda nacija i grupacija u Crnoj Gori.

, koji ne samo da protestuju u mirnim litijama zbog očigledno diskriminatorskog Zakona o tobožnjoj slobodi veroispovesti, već svoje nezadovoljstvo na taj način izražavaju i usled loše ekonomske situacije, nemaštine i bede u koju ih je doveo Đukanović, nakon trideset godina vladavine.
Pogledaj vesti o: Milo Đukanović

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Izbori, pa još promena ličnih dokumenata...Sazvan hitan sastanak

Izvor: B92, 20.Feb.2020, 08:23

Ministar unutrašnjih poslova Crne Gore Mevludin Nuhodžić saopštio da će od marta početi promena pasoša i ličnih karata državljana Crne Gore...On je u ponedeljak o tome obavestio i najviše predstavnike diplomatskog kora, EU i OEBS, ali je to naišlo na podozrenje stranih delegacija pošto se...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.