KAO DA MU JE DOSTA SVEGA: Milo uhvaćen u noćnom provodu, puši tompus dok u pozadini idu tužni stihovi Saše Matića (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jul.2022, 14:13

KAO DA MU JE DOSTA SVEGA: Milo uhvaćen u noćnom provodu, puši tompus dok u pozadini idu tužni stihovi Saše Matića (VIDEO)

Isplivao šokantan snimak.

Na Tviteru se pojavio snimak sa jedne proslave, gde je i predsednik Crne Gore, Milo Đukanović, a uhvaćen je jedan vrlo sentimentalan trenutak: predsednik puši tompus i deluje jako tužno, uz pesmu Saše Matića.

- Izgleda kao da mu je dosta svega.

- Briga njega za sve osim za sebe odavno.

Djeluje kao da mu je dosta manjinske vlade pic.twitter.com/FaUPAjXfZk

— Ajatolah (@ajatolah_dhs) >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << July 7, 2022

Ovo su samo neki od komentara na mrežama. I potpuno je jasno da se Milo nije nadao da će ovaj njegov setni trenutak završiti onlajn, ali nekome je očigledno bilo zanimljivo da ovaj momenat snimi, a potom i objavi.
Pogledaj vesti o: Milo Đukanović,   Twiter

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Milo Đukanović sa tompusom u NOĆNOM PROVODU (VIDEO)

Izvor: Blic, 08.Jul.2022

Crnogorski predsednik Milo Đukanović u noćnom provodu, puši tompus i sluša tužne stihove - ovo se vidi na snimku podeljenom na Tviteru.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.