Izvor: Blic, 03.Apr.2023, 09:20

JAKOV - MILO 2:0! Milatović je sinoć po drugi put razbio DPS, a sada juriša na HET-TRIK: Evo kako za dva meseca može da osvoji SVU VLAST u Crnoj Gori

Građani Crne Gore izabrali su juče Jakova Milatovića za novog šefa države, čime je Milo Đukanović, najdugovečniji crnogorski funkcioner, posle više od 30 godina praktično poslat u političku penziju. U prevodu, Đukanovićev DPS više ne drži funkciju predsednika države, a već dve godine nije u vlasti ni na republičkom nivou. Privremeno je na čelu Podgorice iako je i na tim izborima DPS poražen takođe od Pokreta "Evropa sad".
Pogledaj vesti o: Milo Đukanović,   Penzija,   Izbori

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Boško Jakšić: Pobedom Milatovića se otvara šansa za bolje odnose Crne Gore i Srbije

Izvor: Danas, 03.Apr.2023

Dugogodišnji novinar Boško Jakšić ocenio je danas da se pobedom Jakova Milatovića na predsedničkim izborima u nedelju u Crnoj Gori otvara šansa za bolju saradnju izmedju te države i Srbije, te da od Beograda i Podgorice zavisi da li će tu šansu iskorisititi.

Nastavak na Danas...

Crna Gora okreće novi list: Umesto nacionalnih podela, sada u fokusu ekonomija i standard građana

Izvor: Blic, 04.Apr.2023, 08:32

Građani Crne Gore u nedelju su izabrali novog šefa države Jakova Milatovića, što bi, prema mišljenju mnogih analitičara, moglo da označi ulazak države u novu političko ekonomsku eru. Iste proklamacije mogle su se čuti i od samog predsedničkog kandidata, sa bogatom bankarskom biografijom...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.