Đukanović i Stoltenberg: Crna Gora doprinosi stabilnosti NATO

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 04.Jun.2018, 16:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đukanović i Stoltenberg: Crna Gora doprinosi stabilnosti NATO

Od kad se vratio na dužnost šefa države, predsednik Crne Gore Milo Đukanović prvu posetu van zemlje obavlja u evroatlantstkoj prestonici. Posetu je započeo razgovorom u sedištu NATO-a sa generalnim sekretarom Alijanse Jensom Stoltenbergom a poklapa se sa godišnjicom prijema Crne Gore u severotlanstki savez. Prvi čovek Alijanse je naglasio da je prijem Crne Gore doprineo i stvaranju stabilnosti na Zapadnom Balkanu. "U toku ove godine od kada je Crna Gora članica NATO,...
Pogledaj vesti o: Milo Đukanović

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Đukanović: Crna Gora opravdala članstvo u NATO

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 04.Jun.2018

"Crna Gora doprinosi stabilnosti na Zapadnom Balkanu", istakao je Jens Stoltenberg, generalni sekretar NATO, nakon sastanka sa crnogorskim predsjednikom Milom Đukanovićem. On je dodao da je Crna Gora opravdala članstvo u Alijansi. (RSE/Video: Marek Hajduk)

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.