Crna Gora bira predsjednika

Izvor: SandzakPress.net, 02.Apr.2023, 16:10

Crna Gora bira predsjednika

Biračka mjesta za drugi krug predsjedničkih izbora u Crnoj Gori otvorena su u sedam sati. Građani će moći glasati do 20 sati. Na glasačkom listiću redni broj jedan je kandidat Milo Đukanović, dok je broj dva Jakov Milatović. Predsjednik Crne Gore bira se na općim izborima, neposredno i tajnim glasanjem, na pet godina. Na predsjedničkim izborima u Crnoj Gori do 15 >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << sati glasalo je 48,97 odsto birača, odnosno 265.488 građana, saopštio je predsjednik Državne izborne komisije (DIK) Nikola Mugoša. The post Crna Gora bira predsjednika appeared first on Sandžak PRESS.
Pogledaj vesti o: Milo Đukanović

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

Zukorlić čestitao Milatoviću – Da Sandžak bude most spajanja i primjer suživota

Izvor: SandzakPress.net, 02.Apr.2023

Poštovani gospodine Milatoviću, Zadovoljstvo mi je da Vam uputim čestitke povodom ubjedljive pobjede na predsjedničkim izborima u Crnoj Gori i čestitke na uspješno organizovanim i održanim demokratskim izborima. Koristim priliku da kao predsjednik Stranke pravde i pomirenja i potpredsjednik Narodne...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.