Mišković: Milka bila pod uticajem Tadića, čoveka malog znanja; Forcan: Ko misli da je jači od države, ostane bez dve trećine kompanije!

Izvor: BKTV News, 15.Apr.2018, 18:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mišković: Milka bila pod uticajem Tadića, čoveka malog znanja; Forcan: Ko misli da je jači od države, ostane bez dve trećine kompanije!

"Podsticali su se međusobno: ona je, kao nesumnjivo rečita i vešta žena, sebi podizala rejting, a on ju je, na osnovu toga što je od nje čuo, uverio da je sudbinski važna za kompaniju."

Nekadašnja potpredsednica Delta holdinga Milka Forcan objavila je na Instagramu poruku koja deluje kao reakcija na tvrdnju njenog bivšeg pretpostavljenog Miroslava Miškovića izrečenu u "Nedeljniku" da je "pod uticajem ranijeg predsednika Srbije Borisa Tadića pomislila da je moćnija >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << od kompanije".

"Kada neko ''umisli da je moćniji od kompanije'' napusti je i živi svoj život. Kada neko umisli da je moćniji od države i tako se ponaša ostane bez 2/3 kompanije i bez pasoša. #slobodaizbora", napisala je Forcanova na ovoj društvenoj mreži uz svoju fotografiju.

Kada neko "umisli da je moćniji od kompanije" napusti je i živi svoj život. Kada neko umisli da je moćniji od države i tako se ponaša ostane bez 2/3 kompanije i bez pasoša. #slobodaizbora

A post shared by Milka Forcan (@milkaforcan) on Apr 15, 2018 at 3:49am PDT

Mišković je za pomenuti magazin prethodno izjavio da je "bivša potpredsednica Delta holdinga, u jednom trenutku pomislila da je moćnija od same kompanije, to jest da Delta bez nje ne bi mogla da se razvija".

"Doduše, Milka je bila pod uticajem Borisa Tadića, čoveka malog znanja. Podsticali su se međusobno: ona je, kao nesumnjivo rečita i vešta žena, sebi podizala rejting, a on ju je, na osnovu toga što je od nje čuo, uverio da je sudbinski važna za kompaniju. Ali tuđi uticaj, u ovom slučaju Tadićev uticaj na Milku, ne može biti opravdanje pošto se od profesionalca očekuje da misli svojom glavom. Milka Forcan, nažalost, nije pokazala tu sposobnost i zbog toga smo morali da se rastanemo", naveo je Mišković.
Pogledaj vesti o: Milka Forcan

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.