Milka Forcan napustila Deltu

Izvor: Politika, 28.Maj.2010, 19:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milka Forcan napustila Deltu

Potpredsednica Delta holdinga Milka Focan saopštila je da, posle gotovo 20 godina, napušta kompaniju.

„Završavajući svoje obaveze i angažovanje u kompaniji Delta Holding, svoje profesionalne aktivnosti u narednom periodu fokusiraću u oblasti ekonomskog i komunikacijskog konsaltinga i lobiranja”, najavila je Forcan na svom veb sajtu.

Ona je navela da je tokom rada u Delta holdingu, jednoj od najvećih privatnih kompanija u jugoistočnoj Evropi, imala privilegiju da >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << sarađuje i uči od mnogih domaćih i međunarodnih poslovnih ljudi.

„Tokom poslednje dve godine, kroz rad Kancelarije za međunarodne odnose, imala sam prilike da učestvujem u radu brojnih biznis foruma, konferencija, seminara pre svega usmerenih ka podršci evro integracijama Srbije i regiona. Mrežu kontakata koju sam napravila u centrima odlučivanja, Briselu i Vašingtonu, smatram posebno vrednom”, istakla je Forcan.

Ona je dodala da su joj saradnja sa multinacionalnim kompanijama, kao i širenje kompanije na stranim tržištima, pomogli da stekne značajna iskustva i kontakte.

„Verujem da regionalni i međunarodni dijalog jeste ključ za buduću stabilnost i prosperitet, kao i da će biznis odigrati važnu ulogu na putu Srbije ka članstvu u Evropskoj uniji”, navela je Milka Forcan na svom veb sajtu.

Tanjug

[objavljeno: 29/05/2010]

Nastavak na Politika...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Milka Forcan napušta Delta holding

Izvor: Mondo, 28.Maj.2010

Potpredsednica Delta holdinga Milka Forcan saopštila je danas da, posle gotovo 20 godina, napušta kompaniju.

Nastavak na Mondo...

Milka Forcan napustila Deltu!

Izvor: Svet, 29.Maj.2010, 12:52

Miroslav Mišković, vlasnik "Delta holdinga", ovih dana dobio je dva ozbiljna udarca. U jeku kampanje za "ekonomski patriotizam", koju na njegov račun vodi predsednik Srbije Boris Tadić, juče ga je i zvanično napustila dugogodišnja desna ruka - Milka Forcan! Posle 18 godina vernosti "Delta holdingu",...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.