Izvor: Scandal.rs, 11.Apr.2020, 12:12

Vesna Zmijanac NAPALA Milana Stankovića! A gledala ga je kao SINA!

Međutim, Milana u poslednje vreme nema kod Vesne, pa se ona baš rastužila i uvredila!

– Vesnu je pogodilo što je Milan ne zove od kada je vanredno stanje. Nije se nijednom setio da pita za kad je odložila konceet, kako je treba li joj nešto… Ma ništa – objašnjava izvor za SCANDAL!  i dodaje:

PROČITAJTE JOŠ: Neda Ukraden objavila rat Ildi i Breni! Isprozivala ih ŽESTOKO!

PROČITAJTE JOŠ: Sara Reljić napala koleginicu! „Ovamo priča >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << o Bogu, a u prvi plan stavlja s*se!“

PROČITAJTE JOŠ: Rada Manojlović besna na Harisa! Ostavio je na cedilu!

– Na kraju je rešila da ona njega zove, pa mu je očitala bukvicu: Au bre, Milanče, nema smisla! Pa nisi morao da dođeš, ali da pozoveš, pitaš kako mi je, u izolaciji sam zatvorena, nema smisla, a znaš koliko te ja volim – skresala je Vesna Milanu, ali joj se on opravdao da em mora da brine o svojoj mami, em sprema nove pesme u koje ulaže velike pare i zbog kojih će biti ponosna na njega. I šta će Vesna Zmijanac mu oprostila sve jer je slaba na njega.
Pogledaj vesti o: Milan Stanković

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.