Izvor: Pančevac-online.com, 26.Nov.2022, 10:07

U MANASTIRU PRAVI MELEM ZA RAK Milan Stanković pomaže monaškoj zajednici Hilandara! Velike darove mi je dao Bog, a s tim ide i veliki krst

Milan Stanković je vernik za primer. Pevač se povukao iz javnog života, ali i te kako je aktivan u verskom svetu. On pomaže manastiru Hilandar na Svetoj gori na razne načine. Podsetimo, on je ove godine Vaskrs slavio u Hilandaru te je na svom Instagram profilu podelio prelepe kadrove iz manastira, spoljašnjost, ali i unutrašnjost, […] The post U MANASTIRU PRAVI MELEM ZA RAK Milan Stanković pomaže monaškoj zajednici Hilandara! Velike darove mi je dao Bog, a s tim ide i veliki krst appeared first on PANČEVAC.
Pogledaj vesti o: Milan Stanković

Nastavak na Pančevac-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.