Traži pomoć za zdravstveni problem: Javno obraćanje Milana Stankovića niko nije očekivao nakon povlačenja sa estrade

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jan.2024, 10:27

Traži pomoć za zdravstveni problem: Javno obraćanje Milana Stankovića niko nije očekivao nakon povlačenja sa estrade

Pevača pritegeo problem koji muči mnoge ljude ovih dana.

Pevač Milan Stanković već neko vreme je posvećen pravoslavlju. On obilazi manastire, a svojevremeno je bio i na jednom crkvenom predavanju u Nevesinju.

Stanković je u poslednje vreme aktivan na društvenoj mreži Instagram, a sada se obratio fanovima za pomoć - a odgovore koje je dobio nikako nije očekivao.

Milan ima problem sa sinusima pa je odlučio da pomoć zatraži na društvenim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mrežama, baš od ljudi koji ga prate. Umesto nekog leka, jasne instrukcije, Milanu su u većini slučajeva pitali kada se vraća na scenu, pisali mu da im nedostaje...

"Zagreješ so, staviš u čarapu i držiš na sinusima", "Vrati nam se Milane", Nedostaješ", "A pesme", "Nazad na estradu", "Pevaj, nas da lečiš", samo su neki od komentara.

Stanković nije znao kako da reaguje, pa je na svaki njihov komentar stavio neki emotikon.

Podsetimo, pevač Milan Stanković pre nekoliko godina povukao se sa muzičke scene, i tada se o njegovom privatnom životu malo zna u javnosti.

Ipak, poznato je da se posvetio duhovnom životu i da mnogo vremena provodi po manastirima, gde je navodno bio i iskušenik.

Kako se pisalo u medijima, Milan je želeo da se zamonaši u manastiru Podmaine u Crnoj Gori.

Srbija Danas/milanstankovic
Pogledaj vesti o: Milan Stanković

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.