Stanković zalečio povredu, u sredu protiv Rome

Izvor: Sportski Žurnal, 10.Maj.2011, 19:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stanković zalečio povredu, u sredu protiv Rome

Uoči revanša polufinala italijanskog Kupa, u sastav Intera vraća se i Dejan Stanković. Srpski reprezentativac je zalečio povredu mišića, pa trener Leonardo može da računa na strelca jedinog gola u prvoj utakmici u Rimu.
Ukoliko sačuva minimalnu prednost, Inter će u finalu igrati protiv boljeg iz duela Palermo – Milan.
– Moramo da zaboravimo rezultat iz prvog meča i da se fokusiramo na ovaj duel. Roma je jednako željna da se dokopa finala, pa nema sumnje da će napasti od prvog minuta – najavio je Havijer Zaneti, kapiten Intera.
Pogledaj vesti o: Milan Stanković

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kup Italije: Palermo preko šampiona do finala! VIDEO

Izvor: S media, 10.Maj.2011

Fudbaleri Palerma plasirali su se u finale italijanskog kupa, pošto su u revanš utakmici savladali buduće šampione Serije A, ekipu Milana 2:1 (0:0). U prvoj utakmici, na "San Siru" bilo je 2:2. ..Kup Italije: Milan ne može protiv Palerma..Golčina Stankovića pokorila Rim VIDEO..Montela: Šta promaši...

Nastavak na S media...

Ništa od duple krune za ''rosonere'', Palermo u finalu Kupa

Izvor: Sportske.net, 11.Maj.2011, 00:08

Ekipa Palerma prvi je finalista Kupa Italije, pošto je u revanšu polufinala savladala novog šampiona, ekipu Milana. Za trofej u Kupu Sicilijanci će se boriti sa boljim iz drugog polufinalnog duela između Intera i Rome.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.