SVE TEŽE ZA STANKOVIĆA: Najnovije vesti iz Milana ulivaju dodatni pesimizam navijačima Crvene zvezde

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Feb.2021, 19:49

SVE TEŽE ZA STANKOVIĆA: Najnovije vesti iz Milana ulivaju dodatni pesimizam navijačima Crvene zvezde

Milan je izgledao silno i kad je bio oslabljen, a sada...

Ekipa Milana je posle 21 kola prva u italijanskom šampionatu. Sedmostruki prvak Evrope za dva boda beži gradskom rivalu Interu koji je na drugoj poziciji.

Vrhunske igre Piolijevog tima zasad su obeležile Seriju A ove godine, ali još impresivniji je učinak Milana kada se uzme u obzir da u preko 90% mečeva trener nije mogao da računa na barem četiri-pet igrača. U poslednje vreme su među povređenim "rosonerima" bili nezamenjivi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prvotimci Ismael Benaser i Simon Kjer, kao i Sandro Tonali.

Odlične vesti za navijače Milana glase da je danas Benaser trenirao sa ekipom, potpuno se oporavio i spreman je već za naredni meč sa Specijom. I Kjer je mnogo bolje, odradio je deo treninga sa ostatkom ekipe, dok je Tonali takođe blizu oporavka.

Ajaks dominira u Holandiji i ove sezone, a želi da potvrdi nadmoćnost i večeras (20.00) u četvrtfinalu Kupa protiv velikog rivala PSV-a. Kvota na keca je 1,80, i tako veliku kvotu na Ajaks pronaći ćete samo u Mozzartu i nigde više. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Ajaks - PSV.

Naravno, to znači i dodatni posao za Dejana Stankovića koji mora da smisli taktiku protiv Milana koji će možda i u najjačem sastavu moći da zaigra u Beogradu 18. februara. Videćemo da li će se Stefano Pioli odlučiti i da ga zaista izvede, ali oporavkom Benasera i Kjera on ne bi trebalo da ima problema sa povredama najvažnijih fudbalera.

Još jedan fascinantan podatak o Milanu tj. o njihovom predvodniku Zlatanu Ibrahimoviću. Naime, Ibrahimović na 90 minuta postiže 1.43 golova, sto je najbolji skor u Evropi ove sezone. Prvi iza njega je Levandowski sa 1.36 golova po meču.

Videćemo kako će sve to izgledati na stadionu "Rajko Mitić".

BONUS GALERIJA:

Pogledajte kako izgleda Viki Odintcova, devojka Luisa Hamiltona.
Pogledaj vesti o: Milan Stanković,   Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.