Rada i ja smo se krili od medija! Milan Stanković posle Manojlovićeve nije imao ozbiljnije veze, a sada POKAZAO PRSTEN!

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Sep.2019, 22:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Rada i ja smo se krili od medija!" Milan Stanković posle Manojlovićeve nije imao ozbiljnije veze, a sada POKAZAO PRSTEN!

Iskreno o svemu!

Milan Stanković je na početku svoje karijere kao mlada zvezda u Grandu uspeo da privuče veliku pažnju publike.

Ipak, kako je sve prebrzo krenulo uzlaznom putanjom on je tom prilikom odlučio da posluša savet svoje majke i povuče se.

- Mama mi je rekla: "Napravi, sine, pauzu, sačuvaj dušu". U vremenu ludila i hiperprodukcije da biste bili inspirisani i napravili >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nešto što zaista vredi to i ima smisla. Odlučio sam da se malo odmorim i radim na novim projektima - iskren je bio Milan.

Kako nije želeo da pravi kompormise po svaki cenu, Stankovića je to umelo da košta.

O njegovom privatnom životu posle raskida od pevačice Radmile Manojlović ne zna se mnogo. Milan uspešno krije taj deo intime, pokušavajući da u ljubavi uživa daleko od očiju javnosti.

- Nije da se Rada i ja nismo krili od medija. Želeli smo, ali su nas drugi odavali. Kada hoćete da sačuvate vezu i svoj privatan život vi to možete da izvedete na koji god način - rekao je Stanković.

Inače, iako nosi prsten na ruci, Stanković nije spreman da uskoro izgovori sudbonosno "da".

- Nije verenički prsten. Ja ne verujem u papire i zavetovanje. U današnjem vremenu kada je sve promenljivo i nesigurno - rekao je on.

U ovoj KUĆI snimljeni su Žikina dinastija, Cecin spot, preko 40 filmova: 80 godina SKRIVA TAJNE, zavirite unutar njenih zidina! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.