Rada Manojlović poslala PRKRASAN DAR MAMI BIVŠEG DEČKA Milana Stankovića: Ubrzo se oglasio i pevač

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jun.2023, 21:01

Rada Manojlović poslala PRKRASAN DAR MAMI BIVŠEG DEČKA Milana Stankovića: Ubrzo se oglasio i pevač

Odnos ostao nepromenjen i nakon raskida - samo ljubav!

Pevačica Rada Manojlović nije propustila, a da ne iznenadi majku, bivšeg emotivnog partnera, pevača Milana Stankovića, Milenu, za rođendan.

Sudeći po prepisci koja je isplivala sa pevačevom sestrom, sve je iz porodice toliko oduševila, da su na trenutak čak smetnuli sa uma i gde im je kućni ljubimac.

- Kad Rada Manojlović oduševi mamu, mi zaboravimo Lea u zgradi... - poručila je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Nastasija, pa zasigurno izmamila i brojne reakcije na Instagramu.

- Utisak večeri (smeh)! Teta Mico, srećan rođendan i živela nam sto godina! Volimo te - dodala je Rada u okviru svojih storija.

Ubrzo, Stanković je objavio fotografiju majke, koja je u rukama držala raskošan buket sveća.

Nije poznato da li se vratio iz manastira i lično prisustvovao proslavi, napominje "Kurir", ili je tek podelio prizor koji mu je stigao iz porodičnog doma. Podsetimo, Milena je prema pisanju pomenutih medija uspela da se izbori s teškom bolešću nakon boravka u manastiru Podmaine kod Budve. Porodica je to shvatila kao pravo čudo, od Boga, pa se pevač onda i povukao u manastir.
Pogledaj vesti o: Milan Stanković

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.