RASTAVLJENI: Rada Manojlović ne ljubi Milana!

Izvor: Poznati.info, 13.Dec.2012, 18:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RASTAVLJENI: Rada Manojlović ne ljubi Milana!

Ljubavni jadi.

Rada i Milan pate jer neće neće zajedno ući u novu godinu. Ona će u „najluđoj noći“ pevati u Cirihu, dok će on publiku zabavljati u Parizu.

Iako su na sve moguće načine pokušali da spoje lepo i korisno i budu zajedno 31. decembra uveče, to im nije pošlo za rukom. U trenutku kad se svi budu ljubili >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << i nazdravljali, Rada će od svog dragog Milana biti udaljena 590 kilometara.

- Rada i Milan su želeli da budu zajedno u najluđoj, ali i najemotivnijoj noći u godini, ali, na njihovu žalost, biće razdvojeni. Ona je veoma tužna i depresivna zbog toga, a ni njemu nije ništa lakše – priča izvor blizak ovom paru.

Pozvali smo ovaj atraktivni par i pitali ih da li im zaista teško pada što neće biti skupa.

- Naravno, ali mi smo profesionalci i najvažnije nam je da toga dana razveselimo publiku koja će doći na naše nastupe. Sve ostalo ćemo nadoknaditi – rekla nam je Rada.

Poznati.info
Pogledaj vesti o: Milan Stanković

Nastavak na Poznati.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.