PUKLA LJUBAV: Rada Manojlović dala korpu Milanu

Izvor: Kurir, 04.Jan.2013, 07:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PUKLA LJUBAV: Rada Manojlović dala korpu Milanu

Rada raskinula sa Stankovićem i našla drugog dečka, a on se muvao s Nikolijom, ćerkom Vesne Zmijanac

Nema više.

Rada Manojlović i Milan Stanković više nisu zajedno! Zapravo, jesu pod istim krovom, ali samo kao cimeri, jer je njihovom ljubavnom odnosu, u koji su mnogi godinama sumnjali, sada odzvonilo.

Kako saznajemo, već mesecima u njihovom odnosu ništa ne štima. Stalne svađe i trzavice postale su svakodnevne, tako da i ne čudi >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << što su oboje našli mir i spokoj u novim partnerima! Da, dobro ste pročitali!

Dok je Milan imao „leteću“ avanturu s Nikolijom, ćerkom svoje bliske prijateljice Vesne Zmijanac, Rada je otpočela vezu s javnosti nepoznatim mladićem. A da je stvar poprilično ozbiljna govori i podatak da je najbliže prijatelje upoznala s dotičnim, te da su više puta svi zajedno posećivali beogradske restorane i kafiće. Međutim, očito da je prijatelje zaklela na ćutanje, jer svi samo potvrđuju, ali niko neće da otkrije čak ni njegovo ime.

Podsećanja radi, bivši par Milana i Radu videli smo zajedno tokom decembra na snimanju novogodišnje emisije jedne televizije, i to je bio maltene presedan, s obzirom na to da se nigde ne pojavljuju zajedno, ne daju zajedničke intervjue, a čak ni jedno drugome ne pružaju podršku prilikom nastupa u Beogradu ili bližoj okolini. Inače, njih dvoje su bili u vezi od leta 2008. godine.

Ni Rada ni Milan nisu odgovarali na naše pozive i poruke.

(R. S.)
Pogledaj vesti o: Milan Stanković

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Trač ili istina: Raskinuli Rada Manojlović i Milan Stanković

Izvor: CrveniTepih.com, 04.Jan.2013

Rada Manojlović i Milan Stanković više nisu zajedno! Zapravo, jesu pod istim krovom, ali samo kao cimeri, jer je njihovom ljubavnom odnosu, u koji su mnogi godinama sumnjali, sada odzvonilo. Kako saznajemo, već mesecima u njihovom odnosu ništa ne štima. Stalne svađe i trzavice postale su svakodnevne,...

Nastavak na CrveniTepih.com...

"Korpa": Rada šutnula Milana nakon četiri godine veze!

Izvor: S media, 04.Jan.2013

Rada raskinula sa Stankovićem i našla drugog dečka, a on se muvao s Nikolijom, ćerkom Vesne Zmijanac ..Rada Manojlović i Milan Stanković više nisu zajedno! Zapravo, jesu pod istim krovom, ali samo kao cimeri, jer je njihovom ljubavnom odnosu, u koji su mnogi godinama sumnjali, sada odzvonilo...Već...

Nastavak na S media...

PUKLA LJUBAV: Rada Manojlović dala korpu Milanu

Izvor: Poznati.info, 05.Jan.2013, 05:17

Nema više...Rada Manojlović i Milan Stanković više nisu zajedno! Zapravo, jesu pod istim krovom, ali samo kao cimeri, jer je njihovom ljubavnom odnosu, u koji su mnogi godinama sumnjali, sada odzvonilo...Kako saznajemo, već mesecima u njihovom odnosu ništa ne štima. Stalne svađe i trzavice...

Nastavak na Poznati.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.