Preterao s obavezama: Milan Stanković završio na infuziji! (foto)

Izvor: Scandal.rs, 04.Apr.2016, 19:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preterao s obavezama: Milan Stanković završio na infuziji! (foto)

Milan Stanković se nedavno vratio iz Australije, gde se odmarao od poslovnih obaveza, ali mu izgleda mesec dana u ovoj udaljenoj zemlji nije bilo dovoljno.

Posle niza nastupa i povratka žiriranju u najpopularnijem dečjem muzičkom takmičenju “Pinkove zvezdice”, Milanu se zdravstveno stanje naglo pogoršalo.

Pevač je na svom Instagram profilu objavio fotografiju na kojoj prima infuziju, >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << uz zanimljiv opis.

Crk’o sam, pa da vaskrsnem”,  našalio se Milan.

Da 😇

A photo posted by MILAN STANKOVIC (@milanstankovic) on Apr 4, 2016 at 8:31am PDT

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Preterao s obavezama: Milan Stanković završio na infuziji! (foto)

Izvor: Svet, 04.Apr.2016

Milan Stanković se nedavno vratio iz Australije, gde se odmarao od poslovnih obaveza, ali mu izgleda mesec dana u ovoj udaljenoj zemlji nije bilo dovoljno.. Posle niza nastupa i povratka žiriranju u najpopularnijem dečjem muzičkom takmičenju “Pinkove zvezdice”, Milanu se zdravstveno stanje naglo...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.