Ovo NIKO NIJE OČEKIVAO OD BIVŠEG PARA: Rada i Milan uhvaćen na venčanju, a svi gosti su ostali U ŠOKU kada su videli šta su URADILI (video)

Izvor: Story, 03.Maj.2019, 17:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo NIKO NIJE OČEKIVAO OD BIVŠEG PARA: Rada i Milan uhvaćen na venčanju, a svi gosti su ostali U ŠOKU kada su videli šta su URADILI (video)

Juče je u Beogradu održano crkveno venčanje, a zatim i svadba Ivana Mileusnića i Danijele Karić, a njihovom posebnom danu prisustvovao je veliki deo estradnog neba i džet-set sveta. Među njima našli su se i bivši par Rada Manojlović i Milan Stanković. Njih dvoje su sedeli za istim stolom, a kako je Milan došao posle Rade, ... The post Ovo NIKO NIJE OČEKIVAO OD BIVŠEG PARA: Rada i Milan uhvaćen na venčanju, a svi gosti su ostali U ŠOKU kada su videli šta su URADILI (video) appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

RADA MANOJLOVIĆ I MILAN STANKOVIĆ PONOVO ZAJEDNO? Uhvaćeni zajedno na svadbi za stolom zapevali KO NA GRANI JABUKA

Izvor: Scandal.rs, 04.Maj.2019, 11:50

Pevači Milan Stanković i Radmila Manojlović navodno su bili u ljubavnoj vezi davne 2008. godine. Međutim, njih dvoje nikada ovo nisu potvrdili, tj spekulisalo se i da sve zavaravaju zarad marketinga, međutim, još uvek nije jasno šta je zapravo bila istina… Sada, dosta godina kasnije od njihovog...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.