OZBILJAN ZAHVAT: Milan Milošević mora na operaciju srca, poznat termin operacije - Voditelj zabrinut!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Apr.2023, 11:12

OZBILJAN ZAHVAT: Milan Milošević mora na operaciju srca, poznat termin operacije - Voditelj zabrinut!

Pred našim kamerama rekao sve.

Voditelj Milan Milošević sinoć je proslavio rođendan u jednom prestoničkom hotelu, a ekipa našeg portala našla se na licu mesta i porazgovarala sa slavljenikom.

Milan je na proslavi okupio veliki broj pevača, bivših zadrugara i voditelja, a među zvanicama našli su se Rada Manojlović, Vanja Mijatović, Katarina Živković, Ljuba Perućica sa suprugom Katarinom Kolozeus, Milica Kemez i Bora Santana, Sanja Stanković, Aleksandra >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Mladenović, Nada Obrić, Jana, Stefan Karić i mnogi drugi.

Kako je otkrio pred našim kamerama, nekadašnji poslodavci i prijatelji, kao i vlasnici medijske kuće Pink u kojoj je radio godinama, bračni par Mitrović nije mu čestitao 46. rođendan.

- Nisu mi čestitali, neke kolege da, ali Pink ne. U odličnim sam odnosima sa Mitrovićima, čujemo se svaki dan - rekao je Milan pomalo ironično za "Srbiju Danas".

Milošević je nedavno otkrio da će sledeće nedelje morati da se podvrgne jednoj operaciji, a sada je pred kamerama našeg portala objasnio o čemu se radi.

- Operacija je sledeće nedelje, u pitanju je ablacija srca (zahvat koji se primenjuje kod pacijenata sa srčanom aritmijom prim.aut.), zvuči dosta ozbiljno, ali ću ja to da rešim jako brzo - poručio je Milan sa osmehom na licu.

Nekadašnjeg voditelja Zadruge upitali smo i za komentar povodom vesti o kojoj domaća javnost danima bruji - promena vere Dejana Dragojevića, a šta je Milošević imao da nam kaže na ovu, i brojne druge teme pogledajte na snimku ispod teksta:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 
Pogledaj vesti o: Milan Stanković

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Ana Radulović EKSKLUZIVNO ZA SD progovorila o TEŠKOM ZDRAVSTVENOM PROBLEMU s kojim se bori - Doktori su rekli...

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Apr.2023

Viditeljka je prvi put, pred našom ekipom, progovorila o problemu koji ima!..Voditelj Milan Milošević sinoć je proslavio rođendan u jednom prestoničkom hotelu, a ekipa našeg portala našla se na licu mesta...Atraktivna voditeljka Ana Radulović bila je Milanova gošća i stala je pred kamere...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.