OTVORIO DUŠU Milan Stanković: Imam strah da priđem ženama

Izvor: Blic, 26.Feb.2016, 07:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OTVORIO DUŠU Milan Stanković: Imam strah da priđem ženama

“U Australiji nisam muvao devojke jer nisam imao ekipu koja bi mi čuvala strah”, kaže pop pevač za “Blic”.

Milan Stanković proveo je čitav januar odmarajući se sa porodicom u Australiji. Kako se po ceo dan sunčao, pio koktele i uživao na plaži, zanimalo nas je kako mu je kada se vratio u realnost.

- Iz Australije mi se nije vraćalo u Srbiju. Znaš kako, kada sam zamišljao ovaj posao, mislio sam da ću biti samo popularan i da će mi sve padati >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sa neba, ali protekle godine sam imao toliko posla jer sam uradio pet spotova i album, zatim turneja svakog vikenda, pa snimam “Pinkove zvezdice”. Previše sam radio zaista. Imam posla kao rudar. Tih mesec dana što sam se odmarao mi je bilo preko potrebno. Išao sam i u posetu familiji - kaže nam Stanković.

Na društvenim mrežama se pojavila fotografija sa odmora na kojoj nosi buket cveća, pa su mnogi pomislili da je našao devojku.

- Nisam našao devojku u Australiji. Pa, čoveče, bio sam tamo samo 20 dana, kako za to vreme bilo šta može da se razvije? - pita nas Milan, a na našu konstataciju da nismo mislili na dugu vezu, već na avanturu, odgovorio je:

- Misliš da mi treba letnja avantura? Ne, veruj mi. Sam sam bio tamo. Da je bilo društva, onda bih možda neku i startovao, ha, ha, ha.

Pevač ističe da na drugom kontinentu ima lepih devojaka, ali Srbija je Srbija.

- Srpkinje su lepše od Australijanki, ovde sam se češće zaljubljivao. Za javnost sam uvek solo. Moram da imam privatni život i van medija, razumite me - kaže Milan.

Mladi muzičar pored brojnih obaveza svake nedelje žirira u dečjem takmičenju “Pinkove zvezdice”. Mnogi komentarišu da na našem zvezdanom nebu nema toliko mesta za sve talente...

- Pa to nije takmičenje u kojem će neko da izrabljuje decu i da im posle pravi karijere. To je revija talenata. Niko ne očekuje da nešto od svega toga bude, ali poenta je da kad odrastu, po mom mišljenju, imaju sav kredibilitet da budu ravnopravni članovi muzičke scene.

Ne znam da je Rada bila u depresiji

Radmila Manojlović je ekskluzivno za “Blic” ispričala da je svojevremeno pila lekove jer je bila u depresiji. Milan kaže da za taj njen period života ne zna.

- Prvi put čujem da je bila u depresiji. Nikad mi nije rekla - iskren je Stanković.
Pogledaj vesti o: Milan Stanković

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.