OBESMISLILA JE ISPRAZNOST I BEZIDEJNOST DOMAĆE SCENE Milan Stanković otkrio šta misli o Konstrakti

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Mar.2022, 11:04

"OBESMISLILA JE ISPRAZNOST I BEZIDEJNOST DOMAĆE SCENE" Milan Stanković otkrio šta misli o Konstrakti

"Glasovi umesto 'mišljenja' kažu da nismo svi glupi"

Predstavnik Srbije na "Evroviziji" 2010. godine, Milan Stanković, oglasio se o aktuelnom takmičenju "Pesma za Evroviziju '22" i prokomentarisao novu pobednicu, Anu Đurić Konstraktu.

Milan je objavio podatke od prošlih godina, na kojima vidimo da je on do sada imao najviše sms glasova publike, a odmah iza njega je Konstrakta.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Na tu temu se nadovezao komentarom...

- Mislio sam da je Marinin tekst za "Ovo je Balkan" previše ekscentričan za ukus mase koja se drži standardnog stila i tema. Glasovi umesto "mišljenja" kažu da nismo svi glupi. Prijatno me je iznenadila i pobeda Konstrakte. Lepo je obesmislila ispraznost i bezidejnost prevaziđenog koncepta domaće scene ugađanja mediokritetima - napisao je Milan.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.