Nikada NIJE POSTAO ISKUŠENIK manastira: Oglasio se Milan Stanković, sve INFORMACIJE PROCURILE javno

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Dec.2023, 18:14

Nikada NIJE POSTAO ISKUŠENIK manastira: Oglasio se Milan Stanković, sve INFORMACIJE PROCURILE javno

Promena Milana Stankovića izazvala je veliku pažnju javnosti, budući da je reč o prelasku sa javne i medijski eksponirane pozicije na potpuno suprotan način života. Sa muzičke scene na kojoj se nekada isticao svojim nastupima i hitovima, Milan je sada usmerio svoj život ka duhovnosti i miru koji pružaju manastiri.

Milan Stanković postao je poznat široj javnosti tokom učešća u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda", a nakon toga je gradio uspešnu muzičku >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << karijeru.

 Međutim, muzičku karijeru je stavio po strani i posvetio duhovnom životu. Sada provodi dosta vremena po manastirima, gde je čak bio i iskušenik.

Jedno od mesta gde Milan boravi jeste manastir Podmaine u Crnoj Gori. Nedavno se oglasio na svom Instagram profilu gde je podelio fotografiju ikone Presvete Bogorodice iz ovog manastira, uz dodatu lokaciju. Interesantno je da su mediji preneli informaciju da je Milan želeo da se zamonaši baš u ovom manastiru.

Međutim, zvanično saopštenje manastira iz prethodnih meseci demantovalo je ove navode, ističući da je Stanković posetio manastir radi duhovnog mira, a ne sa namerom da postane iskušenik.
Pogledaj vesti o: Milan Stanković

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.