NE MOŽE DA SE ZAMONAŠI, A VIŠE I NE PEVA: Otkriveno od čega živi Milan Stanković - Ubija se od para, zaposlio ljude iz Srbije!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Avg.2023, 08:18

NE MOŽE DA SE ZAMONAŠI, A VIŠE I NE PEVA: Otkriveno od čega živi Milan Stanković - Ubija se od para, zaposlio ljude iz Srbije!

Posao mu cveta.

Poslednjih nekoliko godina Milan Stanković je ozbiljno posvetio veri, a obilasci manastira postali su deo njegovog načina života. Pored toga, Milan je nedavno bio i na jednom crkvenom predavanju u Nevesinju.

Budući da je svoju pevačku karijeru stavio na "stendbaj", mnogi se pitaju od čega Milan Stanković zapravo živi. Prema pisanju pojedinih domaćih medija, Milan je razvio ozbiljan biznis u Americi. Naime, radi se o biznisu sa kamionima, a sedište >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << firme je u Čikagu.

- Milan je još u martu prošle godine otvorio kompaniju za transport u Americi. Imao je samo jedan kamion kad je započeo posao u Čikagu, a sada ih ima već desetak. Firma mu lepo napreduje, a i zaposleni su veoma zadovoljni - pričao je izvor blizak pevaču za "Republiku".

- Vozači pričaju da im je Stanković nudio mnogo više novca od ostalih vlasnika da bi pristali da rade za njega. On bukvalno iz Beograda vodi ceo biznis, od kog sada već ozbiljno zarađuje. Napravio je dobar tim i s obzirom na to da su mu i radnici zadovoljni, nema razloga da mu i posao ne cveta - zaključuje sagovornik za gorepomenuti portal.

Podsećanja radi, pisalo se da će Milan u avgustu ove godine obući mantiju i postati iskušenik u manastiru Podmaine u Crnoj Gori, ali do toga ipak nije došlo.

Kako je monah ovog manastira rekao, Stanković bi trebalo još mnogo da uči i usavršava se da bi zaista započeo život u manastiru.

- Brat Milan nije bio u manastiru tokom ovog leta, bio je za vreme velikog vaskršnjeg posta. Iako je imao, a i dalje ima želju da krene monaškim putem, stav igumana i bratije je da je ipak još rano da zvanično bude pridodat kao iskušenik, tj. našem bratstvu. Mora da prođe još vremena. Milan mora da nauči da se još više usavršava u trpljenju i molitvi. To je za njegovo duhovno dobro. Milan je tu odluku prihvatio kao blagoslov, što i jeste. Najavio se ocu igumanu da će doći sad za vreme gospojinskog posta, da nam pomogne u poslušanjima pred manastirsku slavu, koja je 28. avgusta. U ovom periodu imamo puno poseta i posla, tako da će nam biti od pomoći - rekao je monah, koji se dotakao i Milanovog boravka u manastiru.

- Milanova majka, sestra Milena, kod nas je bila oko mesec dana, možda malo više. Bratija joj je čitala molitve, a jeromonah ju je pomazivao i svetim uljem. Sa svojim sinom po telu sestra Milena je redovno prisustvovala i bogosluženjima u crkvi. Sila božja se u nemoći pojavljuje, pa je tako i njoj boravak ovde prijao, te je dobila duhovno i fizičko okrepljenje. Milanu je to bilo jako važno da i majku privede Bogu i crkvi. Njemu je čudo koje je doživeo ovde otvorilo nove duhovne horizonte - završava sagovornik za "Kurir".
Pogledaj vesti o: Milan Stanković

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.