Izvor: Press, 27.Sep.2018, 10:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milan Stanković napušta Pinkove Zvezdice, a NJEGOVA ZAMENA JE POTPUNO NEOČEKIVANA!

Stalni član žirija "Pinkovih zvezdica", Milan Stanković definitivno napšušta ovo dečije takmičenje, a u njegovu stolicu sešće jedan od najpopularnijih glumaca i voditelja Srbije.
Milan kog je u jednoj sezoni menjao Aleksandar Cvetković, frontmen grupe "Tropiko", sada definitivno >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << napušta žiriranje u popularnoj emisiji.
OVO JE KEBINA VANBRAČNA ĆERKA, a njena majka otkrila ŠTA JE DEVOJČICA URADILA!
A kako je otkriveno, produkcija je napravila dogovor s jednom drugom poznatom ličnošću koja će od sada ocenjivati mališane.
instagram.com/kalinic.milan72
Glumac, voditelj, a sada i član žirija... Milan Kalinić
Reč je o voditelju "Pinkovih Zvezda", Milanu Kaliniću koji je i jedan od popularnijih glumaca. Kalinić će od oktobra kada počinju "Pinkove zvezdice" zameniti Stankovića i ocenjivati najmlađe talentovane pevače.
Pogledaj vesti o: Milan Stanković

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.