Milan Stanković i Saša Popović pocepali ugovor: Nikada se nismo ni svađali!

Izvor: Svet, 11.Okt.2011, 13:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milan Stanković i Saša Popović pocepali ugovor: Nikada se nismo ni svađali!

naslov: 
Milan Stanković i Saša Popović pocepali ugovor: Nikada se nismo ni svađali!



excerpt: 
Iz medijske ilegale koja je trajala punih 17 meseci pevač Milan Stanković sinoć je izašao učešćem u Pinkovoj emisiji "Narod pita"...


tekst clanka: 
Iz medijske ilegale koja je trajala punih 17 meseci pevač Milan Stanković sinoć je izašao učešćem u Pinkovoj emisiji "Narod pita".
Kako smo već i najavili, Stanković i njegov poslodavac Saša Popović objavili su da su nedavno raskinuli ugovor, čime je obelodanjeno da je plavokosi pevač sada i zvanično bivša zvezda "Granda". Na iznenađenje javnosti, njih dvojica su otkrili da se nikada nisu svađali.
"Mediji su pisali svašta, a Milan i ja smo se na svakih 15-20 dana viđali, sedeli i razgovarali. Sada se rastajemo, a dogovorili smo se da detalje raskida ugovora nikome ne otkrivamo", rekao je Popović.
Milan će u dogledno vreme morati da isplati 60.000 evra za odštetu "Grandu", ali to na njegovu sreću ne znači da će biti zabranjen u njihovim emisijama.
"Hvala 'Grandu' na pruženoj prilici i podršci. Meni će i dalje ovde biti otvorena vrata i nastupaću povremeno na njihovoj sceni. Drago mi je što sam svoju prvu kompoziciju 'Perje' izveo baš na mestu gde sam počeo svoju karijeruMnogo mi je nedostajala moja publika, drago mi je što im se vraćam. Za ovih sedamnaest meseci sazreo sam i kao pevač i kao kompozitor i po prvi put sam se usudio da se jednom svojom kompozicijom pojavim pred publikom. Želim svu sreću 'Zvezdama Granda' i veoma mi je drago što ostajemo prijatelji", izjavio je Stanković sinoć u emisji "Narod pita", nakon čega se rukovao i izljubio sa Sašom Popovićem.



slika_mala: 



Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.