Milan Stanković broji milione: Osećam se kao pobednik (foto/video)

Izvor: Svet, 06.Apr.2017, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milan Stanković broji milione: Osećam se kao pobednik (foto/video)

Popularni Milan Stanković poslednjih dana zadovoljno trlja dlanove i broji svoje milione. Naime, pevaču je pošlo za rukom ono što brojnim njegovim kolegama nije – bacio je pod noge sve nove hitove i suvereno zavladao prvom pozicijom sa svojom pesmom “Ego” koja od juče broji 15 miliona pregleda na sajtu Jutjub.

“Čini mi se da sam do sada savladao milion prepreka, ali publika je zaslužna za to što se osećam kao pobednik i milioner. Moj “Ego” >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << stalno ide napred”, kaže Milan koji je svoj novi sing otpevao sa bosanskim reperima Jalom Bratom i Bubom Korelijem, koji su i autori numere.

svet.rspromo
Pogledaj vesti o: Milan Stanković,   Jutjub

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Milan Stanković uživa u milionima: Osećam se kao pobednik! (foto/video)

Izvor: Scandal.rs, 06.Apr.2017

Popularni Milan Stanković poslednjih dana zadovoljno trlja dlanove i broji svoje milione. Naime, pevaču je pošlo za rukom ono što brojnim njegovim kolegama nije – bacio je pod noge sve nove hitove i suvereno zavladao prvom pozicijom sa svojom pesmom “Ego” koja od juče broji 15 miliona pregleda...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.