Izvor: Piplmetar.rs, 19.Jul.2023, 02:30

Ljubav je konačno dobila blagoslov nakon deset godina: Milan i Rada očekuju bebu, ali postoji faktor rizika

Rada Manojlović i Milan Stanković raskid su mirno prihvatili
Kada se kao veoma mlada prijavila u „Zvezde Granda“, sada velika muzička zvezda Rada Manojlović nije ni slutila da će upoznati osobu sa kojom će uploviti u ozbiljnu emotivnu vezu. Iako fokusirana na takmičenje, Rada emocije nije uspela da savlada i ubrzo se upustila u romansu sa Milanom Stankovićem sa kojim je punih pet godina uživala >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << u velikoj ljubavi.
Pročitajte Rada Manojlović više ne liči na sebe – Povećala usne, podigla jogodice, izblajhala kosu – Fanovi je nisu prepoznali FOTO
Ata images

Lepi, mladi i zaljubljeni odavali su utisak veoma skladnog para, te je mnoge iznenadilo kada je 2013. došlo do raskida u koji se umešala treća osoba.
Kako je svima već poznato, Rada je počela da gaji osećanja prema drugom muškarcu dok je još uvek bila zauzeta, a o tome je jednom prilikom govorila za domaće medije:
– Ne mogu da kažem ni da je on kriv, ni da sam ja kriva. Užasno je izgledao raskid. Toliko užasno da ne znam i da li je trebalo. Nismo se mi nikada ni udaljili. Mi smo do posljednjeg dana živeli zajedno i sve je bilo super. Ali nekako ja sam, valjda, tim svojim ponašanjem i uljuljkivanjem napravila od njega, neću reći dete, nego kao, eto, da sam moja majka.
Pročitajte Istina je zabrinjavajuća, Rada u suzama zbog Milana Stankovića – Zbog mene mora da se vrati
Instagram

– Možda sam ja izgubila neki osećaj muškarca. Otkud znam. Ali se desilo to da sam se ja zaljubila u drugog. Nisam ni znala da je moje srce slobodno za drugog. Na kraju, kad sam ja počela da razmišljam o drugome, meni je bilo krivo. Ja sam htela da se ubijem.
– Jako mi je bilo teško jer je u meni, borila se ta neka strast koja se kao probudila i nešto što ja imam, što znam da je… Ne, nije krivica, nego što znam da neću imati sa drugim – ispričala je pevačica dok se Milan Stanković o raskidu sa Radom nije javno oglašavao.
Pročitajte Posle dana provedenih na infuziji Rada pala u očaj – Ja sam jednom nogom u grobu  Ivan Vučićević

Njegova numera, njihova beba – Najbolja Milanova pesma opisala je ono što je pevač osetio nakon raskida sa Radom Iako je izbegavao da javno da priča o ovoj bolnoj temi, ubrzo nakon raskida objavio je numeru „Faktor rizika“, njegovu bebu, koju svi vezuju za njegov i Radin raskid.
Spekuliše se da se Milan Stankovič o raskidu sa Radom upravo tada, na sebi svojstven način oglasio i kroz pesmu otkrio glavne razloge za ovakav ishod.
– Bio sam glup i mlad, da shvatim šta želiš tad, ponešto da kupim ti i izvedem te u grad, bio sam siguran, pa se opustio, taj faktor rizika u obzir nisam uzeo. Snove ti je sada Bog ostvario, još samo da ti da, da voli te k’o ja – glasi tekst Milanove pesme.
Pročitajte Rada Manojlović ostarila preko noći, koža suva, lice naborano – Uživo izgleda potpuno drugačije nego na Instagramu
otac rade manojlović

Prošle su godine od tada, a Milan se u međuvremenu potpuno povukao sa javne scene i posvetio duhovnom životu, a pevačica je nedavno za „Grand“ otkrila kako sada izgledaju njihovi prijateljski razgovori i koje joj to savete deli bivši momak, piše Story. 
– On je onakav kakvog ga mi budimo, odnosno šta mi budimo u njemu. Prosto je takav, ako si ti prema njemu dobar i smiren, onda će ti on dati deset puta više. Tu je da te sasluša, ako treba i šest sati, samo ti da pričaš. Dobar je sagovornik, savetodavac, to je od sada od kada je u tom duhovnom svetu, tome se posvetio.
Najnovije na portalu Marie Claire
AUTOR: SVET
IZVOR: Story
FOTO: ATA images




Pročitajte i… Opširnije
Izvor: svet-scandal.rs

Pogledaj vesti o: Milan Stanković

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.